Dermapenbehandelingen

De Dermapen behandeling is veilig, effectief en pijnloos en laat de huid volledig intact. Dermapen behandeling is geschikt voor de behandeling van: de verslapte, verouderde huid, fijne lijntjes en rimpetjes, specifieke lijnen op de bovenlip, vergrote poriën, striae, littekens ( acne,operatief en brandwonden). Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrirend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddelijk gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de Dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten. De verstelbare diepte maakt het tevens mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte.De Dermapen is zo geavanceerd dat zelfs delicate en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus,optimaal behandeld kunnen worden.

Voor de behandeling wordt een hyaluronzuur serum aangebracht op uw huid, waarna de Dermapen over uw huid heen wordt bewogen. De behandeling zal aanvoelen als kleine prikjes in de huid, welke goed te verdagen zijn. Wordt de behandeling op gevoelige plekken uitgevoerd, of een medische naaldlengte gebruikt, dan kan er indien gewenst gebruik gemaakt worden van een verdovende crème.

Afhankelijk van het soort huidoppervlak en het soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypen zal dit snel verdwijnen, bij andere huidtypen kan de roodheid enkele dagen duren. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen tegen UV licht met een hoge beschermingsfactor( SPF 30/50) en de huid goed te verzorgen met hydraterende producten.

Het proces dat in de huid op gang gebracht wordt, heeft de tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken zal er verbetering zichtbaar zijn, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden.

Per indicatie is de behandelfrequentie en de tussenpoos tussen de behandelingen verschillend. Gemiddeld zijn 3-6 behandeling nodig, eens in de 2-6 weken.

De huidtherapeut beoordeelt uw huid en de indicatie en zal een voor u geschikte Dermapen behandeling adviseren of een Dermapen behandelplan opstellen.

Voor een Dermapenbehandeling kunt u terecht in de locaties Hoorn, Medemblik of Wognum. Voor meer informatie of een gratis consult kunt u contact opnemen met 06-30093800 of via bovenstaande link.

Locatie Medemblik

Aambeeld 1

1671 NT Medemblik

 

 

Volg ons op Facebook

Locatie Hoorn

Nieuwe Steen 10

1625 HV Hoorn

locatie Wognum

Gezondheidscentrum Wognum

Kerkstraat 36b

1687 AR Wognum

 

Aangesloten bij

 

 

klachten