ervaring acnebehandeling

 

Ik heb een lastige en vette huid. Al vanaf de puberteit heb ik last van acné en ben hiervoor verschillend behandeld. Dit varieerde van verschillende medicijnen, microdermabrasie, peelings en de normale gezichtsreinigingsbehandelingen.
 
Vorig jaar ben ik in contact gekomen met Saskia. Na een eerste intake waarbij er gekeken werd welke behandeling voor mijn huid het beste leek, is eerst mijn huid goed gereinigd.
 
Een 'kuur' van 3 TCA peelingen volgde. Mijn doel wat minder littekens, oftewel een mooiere huid. Vóór de eerste peeling plaats vond moest ik zelf mijn huid voorbehandelen met speciaal daarvoor geschikte producten. De peelingen waren niet geheel pijnloos, maar zorgden inderdaad voor een mooie huid en nieuwe ontstekingen bleven weg.
 
Na de winterperiode leek mijn huid weer wat gevoeliger te worden en ben ik opnieuw bij Saskia langs geweest voor een reinigingsbehandeling en een gemengde peeling van melkzuur en kruiden. Een oppepper voor mijn huid, welke daarna weer erg fijn aanvoelt. Deze peeling wil ik na de zomerperiode graag weer.
 
Angela Pieterse (37 jaar)

Meer ervaringen >

Locatie Medemblik

Aambeeld 1

1671 NT Medemblik

 

 

Volg ons op Facebook

Locatie Hoorn

Nieuwe Steen 10

1625 HV Hoorn

locatie Wognum

Gezondheidscentrum Wognum

Kerkstraat 36b

1687 AR Wognum

 

Aangesloten bij

 

 

klachten