Jessner/ TCA peelingen

Jessner of TCA peelings zijn medium peelings die helpen bij anti- huidveroudering; het verminderen van acne of de acne beschadigde huid en voor het herstel van pigmentatiestoornissen in de huid. De bestanddelen van de TCA peeling zijn: Trichloorazijnzuur en Salicylzuur. Een TCA peeling heeft de volgende eigenschappen: Het verbeterd de algehele huidstructuur, lost de gehele bovenste laag van de huid op ( opperhuid ) ,verminderd fijne lijntjes en rimpeltjes, egaliseert teint en vermindert pigmentatie.

De bestanddelen van een Jessner peeling zijn: Melkzuur, Salicylzuur en Resorcinol. Een Jessner peeling heeft de volgende eigenschappen: Het is gemaakt voor het behandelen van cystische acne, verbetert algehele huidstructuur, verbetert onregelmatige huidtextuur, lost de gehele bovenste laag van de huid op ( opperhuid ), vermindert fijne lijntjes en rimpels, egaliseert teint en vermindert pigmentatie, vermindert verstopte poriën, voorkomt acne uitbarstingen, milia en comedonen en elimineert en voorkomt scheeruitslag.

In de praktijk zal tijdens een intake gesprek samen met u bepaald worden welke peeling voor uw huid en wensen het beste volstaat. Peelings zijn alleen in kuurverband mogelijk en worden ondersteund door de juiste verzorgingsproducten voor thuisgebruik. U krijgt hierover een uitgebreid advies van de huidtherapeut voor een optimaal resultaat.

Voor eenm Jessner of TCA peeling kunt u terecht op de locaties Hoorn, Medemblik of Wognum. Voor meer informatie of een gratis consult neemt u contact op met 06-30093800 of via bovenstaande link.

Locatie Medemblik

Aambeeld 1

1671 NT Medemblik

 

 

Volg ons op Facebook

Locatie Hoorn

Nieuwe Steen 10

1625 HV Hoorn

locatie Wognum

Gezondheidscentrum Wognum

Kerkstraat 36b

1687 AR Wognum

 

Aangesloten bij

 

 

klachten