Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve gezichtspeeling waarbij gebruik wordt gemaakt van zeer fijne en zuivere kristallen. Microdermabrasie wordt gebruikt om de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren. De behandeling met microdermabrasie geeft doorgaans een mooi resultaat in de verschillende huidlagen. Microdermabrasie behandeling is nagenoeg pijnloos en er is sprake van een korte herstel periode.

Microdermabrasie behandeling is bijzonder geschikt voor de droge en ruwe huid, acne( littekens), onreine huid, vette huid, verslapte huid, pigmentvlekken, rokers huid, grove poriën, grauwe huid, striae, vermoeide huid, zonbeschadigde huid.

Door middel van de kristallen wordt de huid afgeschaafd; hierdoor wordt de productie van collageen en elastine verhoogd en de doorbloeding gestimuleerd. Dit resulteert in een zichtbaar en voelbaar gladde en frisse huid. De huid wordt hierdoor weer in een goede conditie gebracht. De behandeling wordt vaak gecombineerd met andere behandelingen voor een optimaal resultaat. Na de behandeling kan de huid enige uren lichtrood van kleur zijn. Soms zijn er kleine schaafwondjes of rode strepen aanwezig, dit is afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. Meestal gaat de huid na twee dagen licht schilferen. Hierover krijgt u aanvullend advies van de huidtherapeut.

Microdermabrasie geeft het beste resultaat in kuurverband. Het aantal behandelingen hangt af van de indicatie en is dus per persoon verschillend. Gemiddeld zijn zes tot acht behandelingen nodig met een tussenpoos van een à twee weken. Om uw huid in goede conditie te houden kan in overleg met de huidtherapeut de behandeling herhaald worden.

Voor Microdermabrasie kunt u terecht op de locaties Hoorn, Medemblik en Wognum. Voor meer informatie of een gratis consult neemt u contact op met 06-30093800 of via bovenstaande link.

Locatie Medemblik

Aambeeld 1

1671 NT Medemblik

 

 

Volg ons op Facebook

Locatie Hoorn

Nieuwe Steen 10

1625 HV Hoorn

locatie Wognum

Gezondheidscentrum Wognum

Kerkstraat 36b

1687 AR Wognum

 

Aangesloten bij

 

 

klachten